Năstase către presă: Lăsați-l în pace pe Gheorghe Petică! El este homosexual și nu a hărțuit nici o femeie în viața lui

platforma da, Năstase către presă, Lăsați-l în pace pe Gheorghe Petic, El este homosexual și nu a hărțuit nici o femeie în viața lui

Activistul Platformei DA de la Ungheni, fostul grăinicer Gheorghe Petică, este acuzat de două femei că le-a hărțuit sexual. Abuzul s-ar fi produs cu câțiva ani în urmă, pe vremea când Gheorghe Petică, în calitate de profesor intruia tinerii – viitori grăiniceri ai Republicii Moldova.

Pe de altă parte, șeful de partid de la Chișinău, Andrei Năstase, sare în apărarea slugii sale și neagă toate aceste acuzații grave! „Lăsați-l în pace pe Gheorghe Petică! El este homosexual și nu a hărțuit nici o femeie în viața lui”, a declarat azi Andrei Năstase la Jurnal TV.

Liderul Platformei DA este convins că este imposibil ca Gheorghe Petică să fi abuzat sexual vreo femeie dat fiind că el este atras doar pe persoanele de același sex. Dar apare întrebarea – cine spune adevărul și cine spune minciuni: Andrei Năstase sau fostele eleve ale lui Petică? Una dintre acestea a declarat azi că fostul lor profesor le zicea că dacă vor nota 8 sau 9 trebuie să-i permită să le atingă în zonele intime (vezi video).

Contactat telefonic pentru a comenta situația creată, domnul Petică a răspuns că azi bea votka într-un bar din Ungheni pentru ași alina amarul, iar mâne sau poimâne când își va reveni atunci va oferi o reacție oficială pentru mass-media.

Reclame