(foto) Ilan Shor: Nici un orheian nu va mai ține sapa în mână! Pământul va fi prășit de către negrii din Africa!

partidul ȘOR, Ilan Șor, Shor, Orhei, Primaria Orhei, marsul patriotilor la Orhei, Protest organizat de Șor, Jasmin, Step-Soci
Primarul de Orhei, Ilan Shor, a organizat de Ziua Independenței Republicii Moldova un marș la care au participat circa 100 000 de moldoveni și 30 000 de africani! De pe scena din fața monumentului Domnitorului Vasile Lupu, Shor a promis că nici un orheian nu va mai ține de azi înainte sapa în mână, toate pământurile țăranilor vor fi prășite de către negrii din Africa!

„Orheienii sunt oameni speciali, ei nu au voie să prășească! Eu iubesc Orhei, eu iubesc orheienii și îi vreau sănătoși și fericiți. Dar un om nu poate fi fericit dacă umblă la prășit! Așa că am adus 30 000 de negri din Africa care vor prăși în locul orheienilor mei iubiți! Așa cum a fost pe timpul Domnitorului Vasile Lupu, când africanii munceau în locul moldovenilor!”, a promis Ilan Shor celor 100 000 de orheieni.

Orheienii au aplăudat timp de 27 minute la rând propunerea lui Ilan Shor și au votat în mod unanim rezoluția!

Prezenți la manifestație, negrii din Africa s-au bucurat că au văzut cu ochii lor OrheiLand-ul și au avut ocazia unică în viață să se scalde în lacul cu apă din Marea Neagră – Lacul Orhei.

Reclame