O nouă victimă abuzată sexual! Maia Sandu spune că Gheorghe Petic i-a pus mîna în zonele intime!

O nouă victimă abuzată sexual, Maia Sandu spune că Gheorghe Petitc i-a pus mîna în zonele intime, pas platforma da

Deja este a patra victimă care recunoaște că a fost abuzată sexual de activistul Platformei DA Ungheni, Gheorghe Petic. Este incredibil, dar după ce trei studente de la Colegiul Național de Grăiniceri din Moldova au povestit în detalii prin ce au trecut, a venit rândul și doamnei Maia Sandu să facă coming out. Lidera PAS a mărturisit unor colege de partid că la protestul din 26-27 august în centrul Capitalei a fost abuzată sexual de același Gheorghe Petic.

„M-a abuzat sexual, imbecilul! Se prefăcea că mă protejează de poliție, dar în acel timp îmi punea mîna pe la sîni și chiar în zona intimă… Nu știu dacă ar fi cazul să-i spun asta lui Andrei Năstase”, a mărturisit Maia Sandu. Culmea este că lidera PAS nu regretă ceia ce s-a i întîmplat! Chiar spune că a primit caif când Gheorghe Petic îi umbla la jucărie.

La rândul său, Petic spune că de fapt a pus mâna pe sutienul Maiei Sandu pentru că nu a găsit acolo nici un sân: „Maia Sandu este o mincinoasă! Nici măcar țâțe nu are. Am vrut să văd dacă acceptă sau nu mână de bărbat pe ea… Atât”.

Gheorghe Petic (Ungheni) a lucrat mulți ani grăinicer la vama Moldovei cu România. Pe vremea respectivă el era și profesor pentru viitorii grăniceri. Find divorțat de soție, bărbatul le obliga pe unele studente de-ale sale să rămână după lecții, apoi le propunea note de 8, 9 și 10 dacă fetele îi permiteau să le atingă cu mâna în zonele intime. Cu doi ani în urmă, Petic și-a dat demisia de la vama și s-a angajat în slujba lui Victor Țopa ca activist politic în Platforma DA. Acum era mare protestatar și speră să ajungă deputat în 2019.

Reclame