Reacția eroului Vasile Melinte: Năstase și Maia Sandu au vrut să strice Ziua Independenței, dar n-au reușit!

38046076_504655116637841_8404858700254150656_n

Eroul moldovean, care a salvat 80 de oameni în incendiul din Grecia luna trecută, Vasile Melinte este indignat de comportamenul unor politicieni de la Chișinău în preajma zilei de 27 august: „În ce țară ați mai văzut așa partide ca la noi? În loc să omagieze pe înaintașii care au luptat pentru independență, alde Năstase și Maia Sandu se gândesc cum să adune mai multe voturi pentru partidele lor”, a declarat revoltat Vasile Melinte la ProTV.

Mai mult, eroul moldovean care și-a sacrificat propriul corp pentru a-i salva pe alții, spune că un adevărat om politic se interesează mai mult de propria țară decât de propriu partid. „Cu regret, am văzut că cei din PAS, Platforma DA și PLDM și de ziua națională tot la Filat, Platon și Țopa se gândesc”, a spus Vasile Melinte. „Rușine să vă fie, canalii politice de buzunar ce sunteți”, a adăugat eroul internațional.

Amintim că Vasile Melinte a salvat în incendiile din Grecia peste 80 de oameni, riscându-și propria viață. A două zi el a fost internat într-un spital din Viena, suferind arsuri pe 70% din suprafața corpului. După două săptămâni de tratament el și-a revenit, dar spune că e gată să-și repete fapta oricând va fi nevoie. „N-am salvat oamenii pentru bani, i-am salavat pentru că așa mi-a spus inima!”

Să ne mândrim cu moldovenii eroi!

Reclame