Ultima oră! În rîul Nistru a fost surprinsă o barcă plină cu migranți sirieni

În rîul Nistru a fost surprinsă o barcă plină cu migranți sirieni, republica moldova, chisinau, musulmanii in europa

Alertă! Poliția de frontieră a Republicii Moldova a interceptat astăzi la ora 14.30 o barcă plină cu migranți sirieni care naviga pe râul Nistru! Barca plutea pe valuri în regiunea Vadul lui Vodă, conform martorilor. 

Din primele informații, migranții veneau din Siria se întreptau spre Franța, dar fiind proști s-au rătăcit și au ajuns pe râul din Moldova. Ei fug din țara lor pentru că acolo îi pizd#țu și speră că pe continentul european vor găsi un trai mai bun, unde vor începe o viață nouă.

Pentru că nu aveau dreptul să tranziteze spațiul fluvial al țării noastre, Poliția a fost nevoită să rețină barca plină cu sirieni. Problema este că la apropierea polițiștilor, migranții s-au speriat și au sărit toți în apă. Polițiștii spun că aceștia întoau așa de repede că pe mulți nici nu-i puteau prinde.

După o oră de capturare a migranților, 42 au fost prinși, iar restul 153 au înotat pînă la malul Nistrului, apoi au fugit prin satele din apropiere și s-au ascuns. La moment se desfășoară operațiunea de reținere forțată a tuturor cetățenilor aflați ilegal pe teritoriul Republicii Moldova. La final, când toți vor fi prinși, statul nostru are obligația internațională să-i reptarieze în țara de origine.

Reclame