Avocații lui Platon: Clientul nostru a fost bătut de Vlad Filat. Nu puteau împărți miliardul!

Veaceslav Platon, Vlad Filat, Miliardomat, miliardul, BEM, Vlad Filat, Anastasia NANI, Avocatii lui Platon, PLDM, PAS, Penetenciarul 13, unde-i miliardul
Avocații lui Veaceslav Platon, autorului miliardomatului, au tras azi un semnal de alarmă în presa finanțată de raider, Jurnal TV și TV8. Aceștia au spus că clientul lor a fost bătut cu cruzime de către Vlad Filat, chiar sub privirile gardienilor de la Penetenciarul 13.

Conform mărturiilor avocaților, Platon și Filat s-au luat la bătaie din cauza miliardului furat de ei. Pumni grei au fost împărțiți de către acești doi foști partneri de furat bănci pentru că nu știau cine a furat mai mult. Fostul Prim-ministru Filat insista că el a furat cei mai mulți bani de la BEM, pe când Platon susținea că la el se află miliardul.

Avocații lui Platon spun că vor acționa clientul lor la CEDO pe motiv că din cauza lui s-au ales și ei cu pierderi bănești, deoarece au pariat pe victoria lui, dar el s-a lăsat bătut de Filat. Mai mult, Platon însuși a pariat pe victoria lui Filat, și astfel a pus mâna pe toți banii din pariul avocaților.

Amintim că avocații lui Platon sunt soții mai multor jurnaliste din Moldova, precum Anastasia Nani, dar și alte angajate de la TV8 care mai primesc încă finanțare din banii furați de la BEM.

Filat și Platon nu sunt la prima lor bătaie. Anterior s-au bătut acum 3 luni.

Platon, Filat, PLDM, PAS, PLATFORMA DA

Reclame