(Breaking News) Grigore Petrenco a fost numit lider al regiunii separatiste Donețk!

Grigore Petrenco, ANTIFA, Ana Ursachi, avocatul lui Petrenco, fostul comunist Petrenco, Casa Noastra Moldova, Republica Populara Donetk, Donetk, razboiul din estul Ucrainei, extremistul Petrenco, extremisti Moldova, focar separatist, regiune separatista, azil politic, Petrenco a primit azil politic in Germania, Jurnal TV, TV8,
Comunistul Grigore Petrenco, lider al mișcării extremiste ANTIFA și tot el erou al Nataliei Morari, nu se află în Germania așa cum a dezimformat Jurnal TV și TV8. Petrenco a petrecut tot acest timp în Rusia, unde a suportat o intervenție chirurgicală plastică. În speranța de a nu fi recunoscut de moldovenii, Petrenco a fost făcut cu chelie.

Grigore Petrenco a fost anterior de mai multe ori în vizite de lucru în regiunile separatiste pro-rusești, Donețk și Lugansk. Iar înainte a anunța că chipurile se mută în Germania, a fost văzut cu capul bandajat, ceea ce confirmă faptul că a suportat o intervenție chirurgicală estetică, de înlăturare a părului din vârful capului.
Grigore Petrenco, ANTIFA, cASA nOASTRA Moldova, azil politic

Așa-zisul azil politic într-o țară din UE a fost din start pus sub semnul întrebării de către analiștii politici de la București, care au dat asigurări că nici o țară din UE nu poate da azil politic unui vehement critic al Uniunii Europene și a valorilor acesteia. Mai ales că Petrenco a și condus organizația extremistă ANTIFA care apropo a încercat de câteva ori să devasteze Ambasada Ucrainei de la Chișinău. Tot de către Petrenco a fost organizat și atacul cu un cocktail Molotov asupra cortegiului în care se afla Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, atunci când a intreprins o vizită la Chișinău.

Petrenco și-a luat și un nou nume – Дмитрий Трапезников. Grigore Petrenco a fost numit de către Putin lider al așa-zisei Republici Populare Donețk după ce fostul lider a fost asasinat de către serviciile secrete.

Grigore Petrenco este căsătorit și are până în prezent 4 operații la cap.

Reclame