Un bărbat a ajuns în spital din cauza epuizării! Nevasta l-a plimbat la cumpărături în mall 6 ore

shopping malldova, Un bărbat a ajuns în spital din cauza epuizării, Nevasta l-a plimbat la cumpărături în mall 6 ore

O nouă tragedie cauzată de stres şi epuizare a fost pe punctul de a se întâmpla în ultimul week-end. Un bărbat de 36 de ani a ajuns inconştient la spital, după ce a fost exploatat fără milă de soţia sa, care l-a purtat mai bine de 6 ore prin mall, într-o tentativă eşuată de a-şi cumpăra o pereche pe pantofi, scrie Timesnewroman.

Deşi după 3 ore de shopping soţul începuse să transpire abundent şi să respire cu dificultate, soţia sa i-a ignorat suferinţa şi a continuat să-l târască prin magazinele care vând pantofi. Degeaba spunea bărbatul obsesiv „Pantofii îţi vin perfect, cumpără-i pe ăştia”, reacţia nevestei era invariabil „Mai căutăm, pantofii ăştia mă fac să par grasă.”

După 6 ore, bărbatul a căzut ca secerat la pământ, spre disperarea soţiei, care nu apucase încă să-şi găsească pantofii perfecţi. A fost transportat de urgenţă la spital, iar acum starea sa este stabilă, el fiind pus pe perfuzii cu vitamine. „Tragedie evitată în ultimul moment”, a sunat verdictul medicilor care se ocupă de bărbat.

Reclame