(FOTO) Investigație bombă marca RISE Moldova: Relația lui Plahotniuc cu Elon Musk și casele din spațiu!

Elon Musk, Vlad Plahotniuc, casele lui Plahotniuc, vilele lui Plahotniuc de peste hotare, cate case are Plahotniuc, investigatie marca RISE Moldova, Rise Moldova, Paradisul Oligarhului, oligarhul Plahotniuc, casele lui Vladimir Plahotniuc, vile de lux
O investigație bombă realizată de către jurnaliștii de la RISE Moldova scoate în prim plan informații bombă despre casele din spațiu ale politicianului Vlad Plahotniuc. Mai mult, din aceeași investigație am aflat că Plahotniuc și omul de afaceri american, Elon Musk, colaborează strâns și recent au pus pe picioare o afacere privind zborurile spațiale și excursiile spațiale.

În prezent, Musk testează să construiască un cartier de lux în spațiu. Conform Rise-ului, firma care se ocupă propriu zis de construcția cartierului exclusivist este înregistrată în Cipru și capitalul financiar l-a obținut din mai multe afaceri înregistrate în Bahamas.

Rise Moldova a lansat un program de strângere de fonduri pentru a ocupa un loc în aeronava spațială pe care partenerul lui Plahotniuc, Elon Musk, are de gând să o lanseze peste 3 luni de zile în spațiu. Donațiile pentru Rise pot fi făcute la orice oficiu poștal din țară.

Valoarea totală ale vilelor din spațiu procurate de Plahotniuc și Musk se ridică la circa 3 milioane de euro.

Amintim că Elon Musk este un inginerinventatorantreprenorinvestitor și programator canadiano-american. Fiind finanțat de către Plahotniuc, Elon Musk a co-fondat Zip2 împreună cu fratele său Kimbal Musk (1995), a înființat X.com (1999) – companie precursor al PayPal, a înființat SpaceX (2002) și a co-fondat Tesla Motors (2003). Un automobil Tesla a primit cadou de la Musk și actualul ministru al Economiei, Chiril Gaburici, pus în respectiva funcție chiar de către Plahotniuc.

 

Reclame