Maia Sandu, care și-a anunțat candidatura la șefia PAS cu câteva zile în urmă, a devenit șefa PAS!

Maia Sandu, care și-a anunțat candidatura la șefia PAS cu câteva zile în urmă, a devenit șefa PAS, partidul actiune si solidaritate

Astăzi la Chișinău au avut două evenimente politice importante în paralel – consilul republican PSRM și congresul național PAS.

Socialiștii au decis că Dodon să fie locomotivă electorală la alegerile din 24 februarie 2019, iar Partidul Acțiune și Solidaritate au decis să o susțină pe Maia Sandu. Experții politici spun că ambele decizii erau 99,9% previzibile și nimeni nu se aștepta la nici o surpriză.

Dodon a declarat că e foarte greu să fii președinte în Moldova și că era mult mai ușor atunci când era deputat. „Nu e ușor de condus țara, chiar dacă e o țară mică”, a spus Dodon.

Maia Sandu, care și-a anunțat candidatura la șefia PAS cu câteva zile în urmă, a devenit șefa PAS! „Mulțumesc că m-ați votat, de asta și v-am accepat pe toți cei 77 de membri în partid, ca să mă susțineți pe mine. Dragi colegi, mă bucur că voi înțelegeți că fără mine PAS este un partid mort”, a declarat Maia Sandu.

Amintim că un caz similar a avut recent loc în Marea Britanie. Prezentatoarea BBC Rachel Bland, care și-a anunțat moartea cu câteva zile în urmă, a murit.

Reclame