O investigație RISE Moldova a identificat ce se află în spatele casei muzeu „Nicolae Sulac” – săraiul babei Vera!

investigatii rise, casele lui plahotniuc, nicolae sulac, casa muzeu sulac

Proiectul jurnalistic Rise Moldova nu se lasă! După ce a identificat casele lui Plahotniuc despre care deja se știa demult, aceștia au mers și mai departe, au identificat casa muzeu a lui Nicolae Sulac! Este o descoperire foarte utilă pentru serviciile de presă independente de cuget și gândire liberă din Republica Moldova.

„Nicolae Sulac este un personaj important pentru viața socială din Republica Moldova. Cu siguranță toți moldovenii vor să știe ce aparține acestuia. Și ce dacă este muzeu? Cuvântul cheie este casă! Nu ne-am oprit aici, am mai făcut o amplă și costisitoare investigație, o filmare cu drona în urma căreia am aflat că în spatele Casei muzeu a lui Sulac se afla saraiul babei Vera!” a spus un jurnalist al emeritului proiect jurnalistic.

În extaz au ajuns imediat toate sursele media care l-au legat imediat pe Nicolai Sulac de furtul miliardului, iar profilul său de pe wikipedia a fost postat în grupul de pe Facebook Trollhunt însoțit de descrierea „troll periculos-raportăm masiv!”.

Reclame