Coincidență?! La volanul camionului care a intrat în mașina lui Dodon se afla un turc!

htyu.png

Astăzi, o camionetă a unei firme avicole a intrat intenționat pe contrasens pe traseul Strășeni-Călărași și a lovit mașina în care se afla președintele Dodon. Coincidență sau nu, dar la volanul camionului se afla un cetățean de origine turcă. Mai mult ca atât, acesta s-a dovedit a fi un musulman radical membru al organizației teroriste Statul Islamic (ISIS).

Turcul avea în camionetă un video înregistrator. În momentul tamponării cu mașina Președintelui Igor Dodon, el a strigat „Allahu Akbar”. Imaginile erau transmise live pe un cont de Youtube al extremiștilor din Turcia.

Unele voci afirmă că acesta a fost o tentativă e omor asupra președintelui Moldovei, dat fiind că Dodon s-a opus politic construcției unei moschei în Capitala Republicii Moldova.

În urma impactului, șoferul autocamionului a fost grav rănit și transportat de urgență la spital împreună cu Dodon și șoferul său. Poliția investighează cazul.

 

Amintim că săptămâna trecută Serviciul de Informații și Securitate (SIS) a reținut 7 cetățeni turci la Chișinău. Aceștia sunt bănuți de cooperare cu Statul Islamic, prin urmare confrom legii ei au fost îmbarcați într-un avion și expluzați în Turcia. Acum teroriștii se răzbună pe Republica Moldova!

Reclame

Un gând despre &8222;Coincidență?! La volanul camionului care a intrat în mașina lui Dodon se afla un turc!&8221;

Comentariile nu sunt permise.