(FOTO) AURUS: Noua limuzină a lui Igor DODON! Este ca a lui Vladimir PUTIN!

limuzina prezidentiala, automobilul lui Dodon, accident rutier cu implicarea SPPS, masina prezidentiala, RM 0001, presedintele republicii Moldova, noua masina a presedintelui Dodon, cum arata masina presedintelui, AURUS, limuzina lui Vladimir Putin, Noua limuzina a lui Putin, PSRM, Igor Dodon, accident dodon, Dodon a nimerit in accident, accident prezidential
Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, va avea o nouă limuzină prezidențială imediat cum va ieși din spital. Conform informațiilor de la Serviciul Pază și Protecție de Stat, Președintele Dodon va circula cu o limuzină de marca AURUS, exact cum are și Președintele Rusiei, Vladimir Putin.

Limuzina va fi blindată și va costa circa 130 000 de euro. Banii vor fi dați de către compania de asigurară ce asigura limuzina anterioară care ieri a fost implicată într-un accident rutier.

AURUS cu numărul de înmatriculare RM 0001 va ajunge mâine la Chișinău.

Caracteristicile tehnice ale viitoarei mașini prezidențiale moldovenești:
Motor – V8, 4.4 L
Putere motor – 598 cai putere
Cutie – automată, în 9 trepte
Tracțiune – AWD (4×4)
Lungime – 6,62 m
Lățime – 2 m
Înălțime – 1,69 cm
Înălțime caroserie – 20 cm
Greutate – 6,5 Tone
MoldovanDREAM amintește că ieri un cetățean de origine turcă a pus la cale asasinarea președintelui Igor Dodon. Mai mult ca atât, acesta s-a dovedit a fi un musulman radical membru al organizației teroriste Statul Islamic (ISIS). Turcul avea în camionetă un video înregistrator. În momentul tamponării cu mașina Președintelui Igor Dodon, el a strigat „Allahu Akbar”. Imaginile erau transmise live pe un cont de Youtube al extremiștilor din Turcia.

 

Reclame