Facebook anuntā că pentru Moldova va introduce butonul „Â-mi plake”

inovatii moldova, facebook moldova, numar utilizatori facebook moldova

Facebook-ul nu încetează să se dezvolte. În Moldova este într-o concurență continuă cu rețeaua odnoklassniki, unde moldovenii se simt ca peștele în apă datorită limbajului pe care îl folosesc și nu îi critică nimeni că scriu folosind „k” la tot pasul și nu respectă nici un fel de regulă de gramatică.

Pentru a câștiga cât mai mulți admiratori și utilizatori pe Facebook, butonul clasic „Like” își va schimba denumirea pentru Republica Moldova. Din denumirea cu care ne-am obișnuit toți, va rămâne doar litera „k” aceeași. Unor utilizatori moldoveni de săptămâna viitoare le va apărea un buton cu denumirea „Â-mi plake”.

Pentru a putea beneficia de acest serviciu ultraperforman și stilat trebuie să urmezi câțiva pași simpli. În primul rând trebuie să intri pe pagina oficială a Facebook și la ultima postare care este în limba engleză dar se referă la moldovenii de pe odnoklassniki( pentru că Zuckerberg nu cunoaște limba română) și să scrie Partikip! Primii 10.000 de moldoveni care vor urma aceste instrucțiuni se vor putea bucura de noua opțiune.

Reclame