După ce a construit OrheiLand, Ilan Shor vrea să mai construiasca încă 10 centre de agrement în alte orașe din Moldova!

cum arata orheiland, ilan sor, marian tauber, raionul orhei

Primarul de Orhei continuă să ne șocheze cu proiectele sale destinate cetățenilor moldoveni.

După ce a reparat toate străzile din Orhei, a reușit acordarea ajutoarelor financiare femeilor care nasc, a reparat toate spitalele, școlile și grădinițele din oraș și a construit OrheiLand (cel mai mare prac de distracții din Moldova), acum vrea să-și extindă proiectele sale în alte localități din țară, scrie UNIMEDIA.

Iată ce spune Shor: „Am făcut OrheiLand și oamenilor le-a plăcut acest loc. Vara asta au fost aici la odihnă pe gratis nu doar orheieni, dar au venit și de la Soroca, și de la Bălți, și de la Rezina, de peste tot au venit la noi pentru că la ei nu este așa ceva. De aceea am decis cu Marina Tauber și colegii e partid că în 2019 vom construi înca zece centre de agrement, la fel ca OrheiLand, în zece orașe din Moldova”.

Fiind întrebat de jurnaliștii de la MoldovanDREAM care sunt cele 10 orașe, politicianul a răspuns: „Mai întîi vom construi la SorocaLand, BălțiLand și UngheniLand, apoi vom construi HânceștiLand, GlodeniLand și TirapsolLand, iar pe urmă vom construi CăușeniLand, CahulLand, LeovaLand și ultimul va fi GăgăuziaLand”.

Așa că vara lui 2019 va fi plină de distracții în toată Moldova!!!

orheiland, ilan shor, primar de orhei, partidul sor

După ce a construit OrheiLand, Ilan Shor vrea să mai construiasca încă 10 centre de agrement în alte orașe din Moldova, primar de orhei, jasmin

Reclame