Celebrul cuplu de la Hollywood, a acceptat provocarea de a fi nași de cununie pentru o tînără familie moldovenească!

presa independenta, presa din moldova, presa libera, libertatea presei, api, asociatia presei din moldova, mass media, presa chisinau

Angelina Jolie și Brad Pitt chiar dacă erau zvonuri că ar fi divorțat, au acceptat să cunune o pereche din Republica Moldova. Tânăra familie Tataru a ajuns să aibă nași foarte cunoscuți datorită programului Work and Travel. Andrei, capul familiei a lucrat în anii de studenție ca curățător de bazine și santehnic în California.

„Des veneam să curăț bazinul și să schimb robinetele la familia Jolie-Pitt, mai ales când Brad nu era acasă. Angelina nu reușea mereu să își facă treburile casnice și când îi curgea robinetul eu veneam să o ajut, să-i rezolv neplăcerile.” a declarat Andrei Tataru, proaspăt însurățel.

„Andrei este un meșter foarte bun, pricepe ce trebuie să facă un adevărat bărbat! Din acest motiv și am acceptat să îl cununăm, chiar dacă în familiile americane nu avem astfel de obiceiuri.” declară Angelina ghiontindu-l pe Brad să dea din cap chiar dacă cunoscutul actor nu prea știa ce se întâmplă și ce caută el în Moldova.

Nașii au oferit drept cadou 5000 de dolari și 2 seturi de lenjerie de pat.

Reclame