Maia Sandu: Am pus membrii PAS din toată țara să treacă prin filtru! Iată ce rezultate avem

Maia Sandu, Am pus membrii PAS din toată țara să treacă filtru, Iată ce rezultate avem

Lidera Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, i-a pus pe toți membrii PAS să treacă prin filtru. Acest test politic s-a dovedit a fi catastrofal pentru sărmanii oameni.

„Din cei 139 membri din toată țara au trecut filtru doar 12, restul au fost respinși categoric” – a spus Maia Sandu la TV8. „Am vrut să fac o listă de 50 de deputați cu care să vin în următorul Parlament, dar n-am cu cine… Îmi pare foarte rău, va trebui sa pun pe lisa foștii colegii din PLDM,  cu care am condus Ministerul Educației” – a mai spus lidera lidera PAS.

Menționăm că filtru PAS este o invenție politică a 3 feministe: Maia Sandu, Natalia Morari și Angelica Frolov. Acest filtru care constă din trei etape consecutive: Prima etapă este cea mai ușoară, trebuie să devii membru de partid, această etapă o trec toți candidații. A doua etapă este să donezi 500 de lei în fondul PAS, etapă pe care o trec cam jumate din membri. Iar a treia etapă este cea mai dificilă, membrii care au dondat bani trebuie să se dezică definitiv de religia ortodoxă și să semneze un document prin care susțin drepturile LGBT în Republica Moldova.

Maia Sandu a anunțat că acei care nu au trecut filtru PAS data asta au șansă să susțină testul repetat peste o lună. SUCCES TUTUROR!

Reclame