Lupta dintre McGregor și Khabib se amână din cauza luptei dintre vloggerii Iluminat și Burlacul!

Burlacu Iluminat

Lupta anului așteptată de toată lumea dintre Conor McGregor și Khabib Nurmugamedov se va amâna din cauza unui conflict mult mai important! Zeii youtube-ului autohton, Iluminat și Burlacul se vor încăiera într-un dvor de la Ciocana. Numărul biletelor este limitat, iar prețul lor depinde de IQ-ul ce îl posedați. Cu cât acesta este mai înalt, cu atât sunteți mai puțin interesat de acest duel și evident prețul este mai mic.

Pe pagina lui Burlacul a apărut o tombolă în urma căreia se va oferi gratuit un bilet. Persoana cu cei mai mulți cromozomi va ieși câștigătoare din urma concursului. La momentul de față au fost bronate 7 bilete, coincidență sau nu dar toate pe pseudonime foarte stranii. „Bărbat necăsătorit, tânăr cu imaginație săracă care urmărește youtub-ul din Rusia, Borea de la stroikă. etc.”, Haterii vor spune că Iluminat și Burlacul singuri au bronat aceste bilete și cel mai probabil vor avea dreptate.

Până a se întâlni în realitate, cei doi vloggeri au promis că vor mai face încă câte 10 clipuri cu amenințări pentru a-și măsura sculele și pentru a crește auditoria.

Reclame