Maxim Lebedinschi – Un bărbat adevărat are nevoie de o femeie puternică

maxim lebedinschi, consilierul lui dodon, igor dodon asistent, avocat dodon, jurist dodon, presedintia republicii moldova, valeriu balaban, procuror general

Se spune că în spatele unui bărbat puternic se află o femeie și mai puternică. Anume acesta și este cazul consilierului lui Igor Dodon, Maxim Lebedinschi(cunoscut ca și gigolo-ul politicii moldovenești), căsătorit cu fiica fostului procuror general, Valeriu Balaban.

Lebedinschi este atât de dependent de soția sa, încât cu 2 ani în urmă prietenea doar cu Valerian Mânzat, un alt gigolo care s-a căsătorit din interes și a reușit să facă o „carieră” în avocatură. Soția îi permitea lui Maxim să iasă numai cu Valera la bere ca acesta nu cumva să iasă cu un bărbat adevărat să afle că deciziile se pot lua și de sine stătător nu să îți fie dictate de femeie.

Chiar și angajatorul și l-a găsit după aceleași principii. A ales să lucreze la președintele care decide cel mai puțin și i se dictează totul din spate. Maxim Lebedinschi nu cunoaște că este posibil de a avea părere proprie și verticalitate din cauza faptului că în ziua în care la școală se studia această materie, micuțul Maxim lipsea de la ore.

Reclame