Andrei Bolocan, mesaj emoționant dedicat Natei Albot de Ziua Persoanelor în Etate: Dragostea nu are vârstă!

Andrei Bolocan, mesaj emoționant dedicat Natei Albot, de Ziua Persoanelor în Etate, Dragostea nu are vârstă, republica moldova facebook, emisiunea lumina, penis vagin i umor romania, sare si piper jurnal tv

Astăzi e zi de mare sărbătoare, Andrei Bolocan și Nata Albolt celebrează Ziua Internațională a Persoanelor în Etate. Cu această ocazie deosebită, iubitorul soț i-a adresat Natei un mesaj de felicitare foarte emoționant. 

„Scumpa mea femeie, cu an ce trece tu devii tot mai bătrână iar eu te iubesc tot mai mult! Ridurile de pe fața ta transmit înțelepciune și pe mine asta mă există cel mai mult. În această zi frumoasă de 1 octombrie vreau să te simți cea mai fericită babă de pe întreg pământul. Mă închin în fața ta până la podele! Cu mult respect pentru vârsta ta de aur, al tău debil incurabil, Andrian Bolocancan.

P.S. Dragostea nu are vârstă #LoveForever”.

Nata s-a emoționat până la lacrimi citind acest mesaj și i-a promis lui Andușa că diseară îl așteaptă o zeamă de aceia care îi place lui, din găină bătrână ca cioara, iar după asta va începe adevărata seară romantică în pat…

Din păcate nu toate femeile în etate au fost astăzi la fel de fericite, spre exemplu Maia Sandu a rămas nefelicitată. Surse din PAS spun că șefa lor este un pic invidioasă pe Nata Albot și că visează și ea să întîlnească într-o bună zi un bărbat tânăr și prost ca Andrei Bolocan care s-o ia de soție.

Totuși cel mai vesel a fost la azilul de bătrâni din raionul Cahul. Acolo bătrânilor abandonați li s-a adus 3 fete de pe Instagram care le-au dansat striptiz jumate de oră. Moșnegii spun că au întinerit cu vreo zece ani: „Chiar bodaproste, așa ceva am văzut numai prin filme până amu. Am rămas tare mulțumiți de surpriză”, a spus Moș Gheorghe.

Reclame