Ultima oară! Sanda Maiu a fost suspendată din funcția de Președinte PAS

Sanda Maiu a fost suspendată din funcția de Președinte PAS, maia sandu, partidul actiune si solidaritate

Un nou șoc în politica moldovenească, PAS a rămas fără lider! Este exact ca și în cazul când Moldova a rămas fără președinte, după ce Dodon a fost suspendat din funcție de către Curtea Constituțională.

Ieri, la ora 15.00, Congresul PAS s-a convocat într-o ședință de urgență la Chișinău și a decis umanim că Maia Sandu să fie suspendată din funcție pentru 7 zile!

„Doamna Sandu e prea slabă ca să conducă partidul, de aceea noi membrii PAS am decis s-o trimitem la îngrășat pentru o săptămână. La cât este ea de firavă ne temem că va leșina în timpul campaniei electorale, dar noi avem mare nevoie de ea sănătoasă! Așa că am luat hotărârea s-o protejăm împotriva voinței sale”, a spus Igor Grosu, secretarul partidului.

Astfel, Maia Sandu urmează să plece la un sanatoriu în Ucraina, unde va urma un program intensiv de fortificare a imunității politice. Tratamentul va costa 12 mii de lei și va fi finanțat de către donatorii partidului. Ea va face declarații de presă abia când se va întoarce, informează pas.md. Până atunci, Partidul Acțiune și Solidaritate va fi condus de către o persoană nongrată.

congresul pas, maia sandu, partidul actiune si solidaritate,

Reclame