După ce Tinerii Democrați i-au amintit lui Pașa Parfeny că a cântat pentru Ilan Șor, acesta a părăsit binomul PAScuDA

Pasa Parfeny, catalin josan, miscarea protestatara acum, parfeny concerte, concerte plahotniuc, concerte usatii, josan concerte, tinerii demucrati

Interpretul Pașa Parfeny, cunoscut ca fiind unul din cei mai aprigi susținători al binomului PAScuDA a fost mustrat astăzi de un tânăr democrat de faptul că în trecut a cântat pentru Șor, iar acum protestează ca acesta să fie arestat. Muzicianul vădit marcat de aceste amintiri a decis să se lase de PAScuDA și să meargă la proceduri de restabilire a memoriei.

„Am ajuns să uit pe banii cui îmi cumpăram pâine și îmi făceam piersing-uri. Asta înseamnă că trebuie să merg urgent la specialiști să mă verifice. Îmi cer iertare de la Ilan Șor pentru acuzațiile ce i le-am adus și îl anunț public că nu-s contra să concertez pe la OrheiLand.”, a spus Pașa Parfeny reporterului nostru.

Pe gânduri a căzut și colegul lui Parfeny de proteste, la fel autoproclamatul artist Cătălin Josan. Acesta și-a amintit că a cântat la concertele organizate de Plahotniuc și are de gând să părăsească mișcarea ACUM chiar ACUM.

Reclame