Criza financiară lovește dur TV8! Natalia Morari, nevoită să-și pună Porscheul pe gaz

chiril lucinschi, pldm, Criza financiară lovește TV8, Natalia Morari a decis să-și pună Porscheul pe gaz

De când amantul Nataliei Morari, fostul deputat PLDM, Chiril Lucinschi a fost arestat pentru implicare în jaful bancar, postul de televiziune TV8 o duce tot mai greu cu banii. Acest lucru îl recunoaște însăși prezentatoarea emisiunii Politica, Natalia Morari, care roagă cetățenii să doneze pentru a susține TV8.

Din păcate, oamenii nu sunt prea receptivi și donează cam puțin, iar din cauza asta Natalia Morari se vede nevoită să-și pună Porcheul Cayenne pe gaz: „Automobilul meu are un motor puternic și consumă foarte multă benzină. Am făcut calcule și dacă îl trec pe gaz voi economisi cam 2500 de lei pe lună pentru alimentare”, a explicat Natalia Morari prietenei sale, Angelina Gonța.

angela gonta, Criza financiară lovește TV8, Natalia Morari a decis să-și pună Porscheul pe gaz
Porsche-ul Cayenne al Nataliei Morari (poză din mai 2018, într-o parcare din Chișinău)

Dar nici Angela Gonța nu o duce foarte bine cu finanțele de cînd Filat stă la pușcărie… Există riscul ca și ea să-și vândă mașina de lux pe are o conduce în prezent, o Toyota Land Cruiser, și să-și cumpere o Dacie Logan, care e mult mai ieftin de întreținut.

Iar dacă PAS, PPDA și PLDM nu vor reveni la putere, după alegerile din 2019, Natalia Morari spune că va ajunge în situația să-și scoată la vânzare restauratul Propaganda, pe care l-a primit cadou în perioada când domnul Filat era premier.

Oameni buni, aveți milă de jurnalistele de la TV8, donați pentru ele cât mai mult și Dumnezeu o să vă răsplătească binele făcut. #Unde-i-Miliardul?

Reclame