Inundații devastatoare din Spania: Moldoveanul Victor Țopa a rămas fără vila sa de pe Mallorca și a fost dat dispărut!

jurnal tv, victor topa, andrei nastase, republica moldova, viorel topa, platforma da

Spania a fost afectată de un val de inundații catastrofale! Meteorologii spun că asemenea ploi nu s-au mai văzut în ultimii 30 de ani. Mii de victime au rămas fără case, fără mașini, fără nimic – toate fiind luate de apă. Nici moldovenii care au vile în Spania n-au scăpat de intimperie.

Autoritățile de la Madrid au declarat pentru Jurnal TV că vila de 37 milioane de euro, ce aparținea oligarhului moldovean, Victor Țopa, a fost distrusă în totalitate. Mai mult ca atât, bărbatul a fost dat dispărut după ce puhoiul de apă a intrat în sufragerie.

Andrei Năstase afirmă că nașul său se afla într-o scurtă vacanță la vila sa de pe insula Mallorca (Spania), iar de trei zile nu a primit nici o veste de la el. „Ne facem foarte mari griji. Sperăm autoritățile spaniole vor face tot posibilul și îl vor salva”, a declarat finul lui Victor Țopa.

După inundațiile devastatoare, Victor Țopa a rămas fără vila sa de pe Mallorca și a fost dat dispărut, spania, andrei nastase, platforma da, jurnal tv

Pentru cei care nu știu, Victor Țopa este un interlop fugar din Republica Moldova. Pe vremea cînd Ion Sturza era premier, Țopa era ministrul Transporturilor, iar fratele său Viorel era șef la Banca de Economii. Ambii au furat milioane de dolari din bugetul statului, prin credite neperformante, iar când s-a schimbat guvernarea frații Țopa au fugit în Germania cu tot cu banii furați. Avocatul celor doi hoți era nimeni altul decât Andrei Năstase, care în 2015 a fost trimis la Chișinău să creeze un partid politic pentru a prelua puterea de stat, ca Țopii să scape de pușcărie și să poată reveni liber acasă.

Reclame