Erdogan a făcut anunțul! BAHAR va fi noul Ambasador al Turciei la Chișinău!

bah

Credeați că havuzul din fața președinției și blocarea centrului capitalei sunt singurele surprize cu care a venit președintele Turciei, Recep Erdogan la Chișinău? Vă greșiți amarnic, principalul scop al vizitei este desemnarea renumitei eroine Bahar în calitate de ambasador al Turciei în Republica Moldova.

„Bahar este cu siguranță cea mai cunoscută cetățeancă a Turciei în Republica Moldova. Nici de Baiazid nu au auzit atâția câți au auzit de Bahar. Greutățile prin care ea a trecut în viață ne dau încrederea că Bahar va reuși să ajute cât mai mulți cetățeni turci din Moldova dar și gospodinele moldovence care au pus ochii pe tinerii turci – studenți la medicină în Chișinău.”. a declarat Erdogan pentru presa moldovenească.

Casnicile și femeile au și ele motive de bucurie. Serialul Bahar nu se închide cum spuneau producătorii, iar următorul sezon se va filma în Republica Moldova. Mai mult de atât, ambasada Turciei anunță că va face un casting pentru a identifica eroi noi pentru serialul atât de iubit de moldovence. Tânăra actriță deja a primit acordul de la Dodon de a munci în Moldova.

Reclame