Mișcarea ACUM protestează: Cerem Președintelui Erdogan să-l viziteze pe bunul său prieten din pușcărie Vlad Filat!

MISCARE ACUM, MAIA SANDU, NASTASE, PLDM, PAS, PPDA

Mișcarea de rezistență antinațională ACUM, în frunte cu liderii Maia Sandu și Andrei Năstase, organizează astăzi un protest frumos cu ocazia vizitei președintelui Turciei în Moldova. Ei îi cer lui Erdogan să găsească timp și să-l viziteze pe prietenul său de altădată Vlad Filat.

„Domnule președinte al Turciei, nu uitați de vechii prieteni. Acum domnul nostru Filat se află la greu și are nevoie de ajutorul dvs! Domnule Erdogan, știm că sunteți un lider politic foarte puternic, deci rugați-l pe președintele Moldovei, Igor Dodon, să-l grațieze pe Vlad Filat și să-l lase la libertate! Promitem din numele său că nu va mai fura nici un leul din băncile moldoveneșeti, ba din contra va face doar bine pentru moldoveni. Ajutați-ne în numele lui Alah” –  este mesajul din petiția ACUM adresată lui Erdogan.

Amintim că pe vremurile bune, când liderul PLDM era premierul Moldovei și Maia Sandu membră a Guvernului, ei au fost invitați de către Erdogan într-o vizită oficială la Ankara, unde au semnat mai multe documente ce țin de cooperarea dintre Moldova și Turcia.

vlad filat recept erdogan, turica moldova, chisinau ankara, filat la psucarie, erdogan dicator

Reclame