Declarație șocantă făcută de Natalia Morari la TV8: Mi-am pierdut prima data virginitatea la 14 ani! Detalii din viața personală a jurnalistei

Declarație șocantă făcută de Natalia Morari la TV8, chiril lucinschi, pldm

Jurnalista Natalia Morari a făcut o dezvăluire șocantă astă seara în emisiunea Iubește viața, la tv8. Fiind întrebată de moderatoare când și-a început viața sexuală, vedeta de televiziune a răspuns în felul următor:

„Vreau să fiu sinceră, chiar dacă oamenii nu mă vor înțelege, eu recunosc că mi-am început viața sexuală foarte devreme. Prima dată când mi-am pierdut virginitatea cred că avem vreo 14 ani, eram prin clasa șaptea și avem un prieten cu doi ani mai mare. Îl chema Alexei. Odată l-am întrebat ce înseamnă sex? Eram singuri acasă, și el mi-a răspuns hai să-ți arăt, vrei? Eu fiind o fată curioasă desigur că am acceptat”, a povestit Natalia Morari.

Această experiență i-a plăcut foarte mult, după cum declară chiar ea, așa că au urmat multe altele. „A doua oară când mi-am pierdut virginitatea avem vreo 15 ani. Eram în vacanța de vară în vizită la mătușa mea din Hîncești. Într-o seara nu putem dormi, și mi-a venit ideea să mă duc în cameră la vărul meu, m-am urcat la el în pat și i-am băgat mâna în chiloți. Inițial l-am șocat, dar apoi a urmat ceva foarte excitant pentru ambii”, a mai spus doamna Morari.

În prezent, Natalia zice că este fidelă doar unui singur bărbat: „Acum am 34 de ani și m-am liniștit. Chiar pot spune că mi-am găsit adevărata iubire. Nu voi ascunde, se numește Chiril Lucinschi și am relații doar cu el. Dușmanii noștri au chiar și un video cum facem sex într-o cameră în hotelul lui Ilan Shor, în primăvara lui 2015. A fost o nebunie, dar asta e! Bănuiesc că acest video va apărea pe internet înainte de alegeri, exact cum a apărut acel video cu Filat și amanta sa, dacă vă mai amintiți”, a spus Natalia Morari cu lacrimi în ochi.

Precizăm că la moment Chiril Lucinschi se află în arest la domiciliu, fiind cercetat penal într-un dosar de spălarea banilor din băncile moldovenești, împreună cu raiderul Vecesalv Platon.

Reclame