(FOTO) Ea este femeia care l-a despărțit pe Andrei Năstase de Igor Dodon!

Inga Grigoriu, PPDA, PSRM, Platforma DA, Igor Dodon, Andrei Nastase, batista pe tambal, vicepresedintele PPDA, Vicepresedintele Platformei DA, proteste 2015, Renato Usatii, proteste PAS, PAS cu DA, binom politic, presedintele Dodon, politica moldoveneasca, prietenie politica, Dodon-Nastase, dragoste, declaratie de dragoste moldova, politica, politica cu natalia morari, Jurnal TV, miscarea ACUM, proteste ACUM, Victor Topa, Oazu Nantoi
De-a lungul istoriei, au existat numeroase femei din cauza cărora au început războaie sângeroase, precum este exemplul Elenei din Troia. Tot din cauza unei femei, unii politicieni de la noi au stricat alianțe și au început un adevărat război politic televizat. Și dacă în cazul războiului Troian, Elena era o femeie foarte frumoasă, pentru care se merita de luptat, ei bine, în cazul Moldovei experții britanici chiar nu au găsit încă o explicație cum o astfel de femeie urâtă a putut cauza un război politic.

După cum v-ați dat seama, este vorba despre Inga Grigoriu și politicienii Igor Dodon și Andrei Năstase. Imaginile foto și video, dar și mărturiile mai multor oameni de bună credință, demonstrează că în 2015, Inga Grigoriu stătea cuprinsă cu Igor Dodon. Gelos din fire, Andrei Năstase, președintele partidului din care face parte și Inga, a distrus alianța cu Igor Dodon și a obligat-o pe Inga să-i fie deja lui parteneră. Și pentru că politica este o curvă, Inga a acceptat ușor să se cuprindă și să țină de mână în public deja cu Andrei Năstase.

Mai mult ca atât, cu Andrei Năstase, Inga Grigoriu ar fi deja într-o relație de dragoste, prostul satului fiind îndrăgostit orbește de activista din partidul pe care-l conduce nașul său.

„O iubesc pe Inga deoarece are trăsături bărbătești, iar mie îmi plac bărbații. M-am convins că dacă vrei să faci o treabă, o poți face cu un bărbat!”, a declarat Andrei Năstase.

Inga Grigoriu nu a răspuns la telefon pentru a comenta situația ieșită din comun. În schimb, marele artist moldovean, Toly Druga, a compus o piesă pentru a explica cât mai clar acest caz,  „Femeie între doi bărbați”. Cântecul, devenit hit între timp, poate fi ascultat AICI.

Reclame