Bolocan surprins la un protest în Canada: Cere introducerea genului neutru în Constituția Moldovei!

protest permanent, andrei bolocan, canada, genul neutru, constitutie

Un grup de moldoveni din Canada, care se prezintă ca diaspora susținătoare PAS, au organizat astăzi un protest frumos în fața Ambasadei Moldovei din Ottawa. Tinerii și tinerele cer autorităților de la Chișinău modificarea Constituției. Ei propun să nu mai existe două genuri în buletin, dar trei:

„Noi cerem Guvernului să respecte drepturile omului și în special dreptul la autoidentificare sexuală. De aceea propunem o reformă democratică! Vrem că fie incluse 3 genuri în Constituția Moldovei la fel ca în Constituția Canadei: genul feminin, genul masculin și genul neutru”, a declarat protestatarul permanent Andrei Bolocan, cunoscut pe internet ca vlogher.

Cu genul masculin e clar, ăștia sunt bărbații. Cu genul feminin tot e clar, sunt femeile. Dar cine sunt genul neutru? A întrebat reporterul – la care Bolocan a răspuns pragmatic: „Genul neutru înseamnă că bebelușul va decide singur la maturitate, la 18 ani, cum se identifice – ca bărbat sau ca femeie. Individul trebuie să ia această decizie foarte importantă în viață conștient”, a declarat protestatarul revoltat.

Dacă statul nu va acceptat revendicarea lor, grupul de debili ameniță cu un protest permanent. Va fi Doamne ferește!

andrei bolocan, nata albot, internetul graieste, lumina, facebook, societatea civila

Reclame