La Bălți se punea pavaj pentru că vine Pariarhul Kiril al Rusiei… dar Kiril deja nu mai vine și primarul Bălțiului a dat ordin să fie scos pavajul!

renato usatii, La Bălți se punea pavaj pentru că vine Pariarhul Kiril al Rusiei, dar Kiril deja nu mai vine, primarul Bălțiului a dat ordin să fie scos pavajul, partidul nostru, dodon psrm, putin moscova

Patriarhul religiei creștin-ortodoxe de la Moscova l-a anunțat pe președintele Igor Dodon că va veni în curând în țara noastră să sfințească poporul moldovenesc. Preafericitul părinte a spus că va veni în Basarabia pe două zile, prima la Chișinău și a doua la Bălți. Auzind vestea cea mare, moldovenii s-au apucat repede de făcut curat, așa cum e tradiția la noi – să facem curat doar când vin oaspeții.

În acest contex istoric ierefutabil, primarul de Bălți Nicolae Grigorișin a dat ordin ieri să fie pavat trotuarul din centrul orașului, pe unde va călca Patriarhul. Pentru că el e bătrân și nu cumva să se împedice. Dar astăzi surpriză neplăcută – marele preot de la Moscova a trimis veste că nu mai vine în Moldova, că deja e frig afară și va trimite pe altcineva în locul său.

Primarul de Bălți s-a înfuriat la culme și a dat ordin să fie scos tot pavajul care s-a pus pe trotuare. „Pentru ce ne mai trebuie pavaj dacă Pariarhul Kiril nu mai vine? Mai bine să-l scoatem și să-l punem la noi prin ogrăzi”, le-a spus Grigorișin consilierilor municipali din Partidul Nostru.

De ciudă că nu mai vine Kiril în Moldova, Igor Dodon a spus că se lasă de cretinism și se dă în islam – în semn de supunere fața de președintele turc, Recep Tayyip Erdogan. ALAHU AKBAR! PUTIN HUILO! NIRVANA!

Reclame