(FOTO) 1 000 USD lunar și pachet social deplin! Natalia Morari recrutează oameni care vor să lucreze pentru KGB-ul rusesc

1 000 USD lunar și pachet social deplin, Natalia Morari recrutează oameni care vor să lucreze pentru KGB-ul rusesc, rusia fsb, pas da, maia sandu nastase

Vine campania electorală și serviciile secrete ruse s-au apucat de angajat moldoveni la lucru. Salariu motivant plus privelegii garantate – toți doritorii se pot adresa la jurnalista Natalia Morari, coordonatoarea KGB responsabilă de propagandă pentru Republica Moldova. 

Se cere trei condiții de bază: 1. Să ai plus 16 ani, 2. Să cunoști limba română și limba rusă, 3. Să faci propagandă pentru partidele politice – aici ATENȚIE! Trebuie de lucrat inteligent:

„Oamenii care vor face propagandă vor simula că susțin ideea de integrare europeană și vor spune eletoratului să susțină partidele pro-europene precum PLDM, PAS și Platforma DA. Însă în realitate aceste partide sunt proruse, dar ASTA NU TREBUIE ȘTIE NIMENI”.

Ca să fie mai clar: KGB-ul rusesc are două tipuri de politicieni la Chișinău, unii care sunt pro-ruși reali, ca Dodon, Usatîi și alții, și mai au și politicieni care joacă rolul de pro-europeni, precum Vlad Filat, Maia Sandu, Andrei Năstase, etc, politicieni care fură bani din bănci.. În rezultat, indiferent cine câștingă alegerile la Chișinău, oricum la putere vor ajunge partidele lui Putin.

Deci, cei care acceptă să facă acest lucru vor primi câte 1.000 de dolari pe lună + bonus pentru prânz și dacă e necesar și bani de taxi. Oferta este limitată! Contatați-o pe doamna Natalia Morari în privat prin Facebook până pe 1 noiembrie 2018. Se vor selecta câte 3 persoane din fiecare raion al Moldovei, deci în total se va forma o echipă națională în jur de 100 de agenți de propagandă, care vor fi angajați în secret de KGB.

P.S – Astăzi, 26 octombrie, Natalia recrutează oameni la Soroca. În următoarele zile ea va merge și în alte raioane. Ca să nu deie de bănuit, jurnalista chipurile promovează o campanie numită StopFals inițiată de API (Администрационное подразделенье иностранных), un ONG de la Chișinău finanțat de ruși.

Reclame