Șocant! Maia Sandu a RUPT toate cele două poze cu Angela Merkel!

Maia Sandu și Merkel, Maia Sandu s-a văzut cu Merkel, lidera pas întrevedere cu Cancelarul Germaniei, cancelarul German, Angela Merkel, Merkel în Moldova, Recep Erdogan, Vladimir Putin, Erdogan in Moldova, Liceul Orizont, Orizont, profesorii de la Orizont, Vlad Plahotniuc, PDM, Plahotniuc si Erdogan, Partidul Democrat din Moldova, Smmit la Istanbul, Merkel a semnat acord cu Putin si Erdogan, Makron, Presedintele Frantei, Franta, Germania, Rusia, EEP, Partidul Popular European, UE, alegeri moldova, alegeri 24 februarie 2019
Lidera PLDM, Maia Sandu, a RUPT în această dimineață toate cele două poze pe care le-a făcut din întâmplare cu Angela Merkel, Cancelarul Germaniei. Domnișoara Maia a recurs la acest gest disperat după ce Angela Merkel a încehiat un Acord strategic cu Turcia lui Erdogan și Rusia lui Putin, țări care în viziunea Maiei Sandu ar fi cu regimuri dictatoriale.

„Sunt dezamăgită, credeam că în Germania este democrație. Nu mai este! Angela Merkel este un dictator la fel precum Putin sau Erdogan, care de 18 ani deja conduce Germania spre o nouă alianță cu Rusia.”, a scris Maia Sandu pe facebook.

Liderul mișcării ACUM din Germania, Victor Țopa, a declarat în exclusivitate pentru Jurnal TV că intenționează să organizeze proteste în toată Germania și îi îndeamnă pe moldovenii de acolo la nesupunere civică.

La Chișinău, binomul politic PAS cu DA cer autorităților să o declare pe Angela Merkel și pe Makron, Președintele Franței, drept persoane non-grate în țara noastră.

„Merkel e prietenă cu Erdogan, iar Erdogan este prieten cu Plahotniuc, deci Merkel este prietenă cu Plahotniuc! Noi știm că Erdogan le va organiza curând o întâlnire secretă dintre Plahotniuc și Merkel. Franța și Germania vor recunoaște viitoarele alegeri care vor fi câștigate de PD-ul lui Plahotniuc! Europa ne-a abandonat!”, a scris disperat Andrei Năstase în timp ce se pișa în pantaloni.

MoldovanDREAM amintește că Angela Merkel a cerut oligarhilor Țopa să părăsească Germania începând cu anul 2020.

Reclame