Incredibil! Un contrabandist încerca să ducă în Sahara o cantitate URIAȘĂ de Hydroxid de hidrogen (DHMO)!

vama moldoveneasca, serviciul vamal, vama Leuseni, vama in Moldova, vamesi moldoveni, substante chimice periculoase, contrabanda, contrabanda cu substante interzise, Vitalie Vrabie, contrabanda in Moldova, contrabandistii doreau sa treaca Prutul
Captură uriașă la vama moldovenească de la Leușeni! Un contrabandist încerca să transporte în Sahara o cantitate uriașă de Hydroxid de hidrogen! Vameșii au rămas înmărmuriți când au descoperit sustanța chimică periculoasă. În Sahara, această substanță chimică practic nu există, motiv pentru care este foarte prețioasă. Dacă contrabandiștii reușeau să ajungă cu marfa în Sahara, aveau să primească circa 3 milioane de dolari SUA!

Pentru cei care nu cunosc, Hydroxidul de hidrogen (DHMO) este un compus chimic incolor și inodor, de asemenea, menționată de unii ca dihidrogen oxid, hidroniu Hydroxide sau acid pur și simplu hidric. Baza lui este extrem de reactivă, iar radicalul hidroxil, o specie dovedit a suferi mutații ADN, proteine ​​denaturate, perturba membranele celulare si modifica chimic neurotransmițători critice. Componentele atomice ale DHMO se găsesc într-un număr de compuși caustice, explozive și otrăvitoare, cum ar fi acidul sulfuric, nitroglicerina și alcool etilic.

Care sunt câteva dintre pericolele asociate cu DHMO?

În fiecare an, dihidrogen monoxid de carbon este un component cauzal cunoscut în multe mii de decese și este o contribuție majoră la milioane de milioane de dolari în deteriorarea bunurilor și a mediului. Unele dintre cele mai cunoscute pericolele de dihidrogen Monoxid sunt:

 • Provoacă moartea, din cauza inhalarii accidentale de DHMO, chiar și în cantități mici.
 • Expunerea prelungită la DHMO solide cauzează leziuni tisulare severe.
  ingestie excesivă produce un număr de neplăcut, deși efecte secundare nu de obicei, pune viața în pericol.
 • DHMO este o componentă majoră a ploilor acide.
 • Gazoasa DHMO poate provoca arsuri grave.
 • Contribuie la eroziunea solului.
 • Conduce la coroziunea și oxidarea multor metale.
 • Contaminarea sistemelor electrice cauzează adesea scurt-circuitelor.
 • S-au găsit în biopsii de tumori pre-canceroase si leziuni.
 • De multe ori asociate cu cicloane ucigase în Midwest SUA și în altă parte, și în uragane, inclusiv furtuni mortale în Florida, New Orleans și alte zone ale sud-estul Statelor Unite
 • variații termice în DHMO sunt suspectate factor care contribuie la efectul meteo El Nino

Dacă suspecții vor fi găsiți vinovați, ei riscă închisoare pe viață și vor fi judecați la Nuremberg, precum naziștii de după cel de-al doilea război mondial.

Reclame