Situație de urgență! S-a blocat filtru PAS, după ce jurnalista Alina Radu a încercat să treacă prin el

filtrul PAS, filtru de integritate, Alina Radu, Maia Sandu, situație de urgență, S-a blocat filtru PAS, după ce jurnalista Alina Radu a încercat să treacă prin el, zdg ziarul de garda

Maia Sandu a zis că toți membrii care vor să fie puși pe lista PAS la alegerile din 2019 trebuie să treacă printr-un filtru de integritate corporală. Tot bine și frumos până în momentul când i-a venit rândul Alinei Radu, șefa de la Ziarul de Gardă.

Tehnicianul care a inventat Filtru PAS spune că sistemul a fost creat pentru persoane de până la 100 de kg.  Dacă  Maia Sandu (47 kg) și Natașa Morari (64 kg) au trecut filtru fără probleme, atunci când a dat să treacă Alinuța Radu filtru PAS s-a blocat. Din păcate, ea are 150 de kg.

Văzând această situație, lidera PAS s-a enervat la culme și a început s-o înjure pe Alina Radu: „Ești o vacă grasă! E și mai slăbește oleacă, crapă mai puțin cârnaț înainte de culcare. Mai fă oleacă de sport în weekend. De ce mi-ai stricat filtru? Tu știi cîți bani costă”, a strigat Maia Sandu.

Martorii, profund șocați de situație, spun că a fost nevoie de intervenția unei macarale ca femeia blocată să fie scoasă din filtru. Salvatorii de la 112 s-au chinuit vreo trei ore până când au descarcerat-o.

„Maia Sandu este o egoistă! A făcut niște filtre încât să încapă numai ea! Ați văzut că și Andrei Năstase s-a pus pe slăbit din acest motiv, vrea să încapă prin filtru. Dar așa ceva este o aiureală. Nu cred că moldovenii își doresc un parlament din schelete”, a declarat vădit deranjată, Alina Radu.

Dar asta nu e tot. ACUM Maia Sandu trebuie să caute 25 de mii de euro pentru a face un filtru nou. Așa că apucați-vă serios de donat bani pentru PAS. Foc la ghete!

Reclame