Blestemul s-a întors împotriva lui! Autorul fake news-urilor despre moartea vedetelor a fost găsit mort în mașina sa!

Fake News, site-uri false, site-uri false in Moldova, propaganda online, site-uri de satira, site-uri de umor, umor basarabean, autorul fake news-urilor, site-uri fake, site de satira, vede care au decedat, a decedat vedeta
Spațiul online al Republicii Moldova este plin de informații de două feluri:
– informații adevărate (presa scrisă, presa online – TV7, MoldovanDREAM, Antena 3, Ziarul de Zgardă etc.)
– informații false (Jurnalul.md, Moldovești.info, Lumina, Verdemedia etc.)

Prin intermediul informațiilor false, unele persoane rău intenționate promovează ideea precum că Republica Moldova nu mai are estradă națională, nu are artiști de valoare. În fiecare săptămână pe site-urile false mor fictiv diferite vedete din țara noastră, precum Ionel Istrate, Dumnezeu să-i dea sănătate, sau Toly Druga, Dumnezeu cu dânsul.

Dar acest blestem al celor care promovează fake news-urile, s-a întors împotriva unuia din autori (altul decât Bolocan), acesta fiind găsit mort în propria mașina! Vedetele care au decedat fictiv pe site-urile false au recunoscut că s-au adresat la mai multe Mănăstiri și au scris autorii falsurilor la 40 de slujbe.

„Înțelegem umorul, dar nu credem că e umor atunci când spui că cutare sau cutare vedetă internațională a murit. Nu-i omenește și nici creștinește. Noi avem copii acasă și familie!” a mărturisit Johy Davis.

Cei care vor să-și ia rămas bun de la autorul falsurilor media sunt așteptați astăzi în Piața Marii Adunări Naționale.

Reclame