În sfîrșit, Maia Sandu a găsit bărbatul ideal! Iată cum arată specimenul

pas, Maia Sandu a găsit bărbatul ideal, Iată cum arată specimenul

Doamna Maia Sandu a căutat toate viața bărbatul ideal. Și iată că la 50 de ani i-a surâs norocul, l-a găsit chiar în centrul Capitalei Moldovei. Se numește Andrei Dracu, are 1.80 metri, 72 kg și o inimă mare cât partidul PAS. 

A fost dragoste la prima vedere! Ea se plimba plictisită prin scuarul Catedralei Metropolitane din Chișinău, iar el își face un selfie cu biserica, apropo, domnul este un creștin ortodox foarte înfăcărat. Poate vă pare că arată un pic ciudat, dar nu atrageți atenția la aspectul exterior. E om și el.

Faptul că Maia Sandu a fost văzută pentru prima dată în viață alături de un bărbat viu a redus mult din suspiciunile că ar fi lezbiană. Ori mai mulți oameni din Platforma DA afirmau în trecut că Maia Sandu trăiște cu o femeie și că își ascunde viața privată la maxim.

Ce putem să le zicem noi, casă de piatră și copii frumoși. După cum vedem în poze, Maia și Dracu se potrivesc de minune. Chiar sunt drăguți, dacă facem abstracție de gura lumii.

P.S. El o dezmiardă pe ea Eroina mea, ea îl dezmiardă pe el Pupsik! Și nu uitați, viața e frumoasă și după 50. Peace, love & sex!

Reclame