ȘOCANT! Președintele SUA, Donald Trump s-a tuns chel, dar și-a lăsat barbă! E mai sexy așa?

Președintele SUA, Donald Trump s-a tuns chel, dar și-a lăsat barba, E mai sexy, washington

Aparație șocantă la FOX NEWS – cel mai mare post TV din SUA! Președintele american, Donald Trump, a apărut la o emisune de divertisment total schimbat la înfățișare. Trump a decis să-și lase păr pe față, dar șă-și radă părul de pe cap – după cum puteți bine vedea în poza de mai sus.

„Soția mea, Melania, tot îmi zicea că sunt deja bătrân și chiar dacă sunt miliardar nu o mai excit. Am apelat la sfaturile unui expert în imagine și acesta mi-a recomandat să-mi las barbă și să mă tund lâsîi. Așa voi părea mult mai sexy! Evident că eu nu am ezitat și am făcut asta”, a declarat Trump în direct la Fox News. Telespectatorii americani credeau că e o farsă și nu le venea să creadă ceea ce văd.

Această schimbare de imagine l-a costat pe Trump nu mai puțin de 75 de mii de dolari. Totuși politicianul republican a zis că pe viitor va reveni la vechea sa imagine, cu părul lung și ras fe față. „Mă uit în oglindă și îmi pare că vad altă persoană, dar nu pe mine. E o senzație psihologică foarte stranie”, a mai declarat Mr. Trump.

Văzând această știre, președintele Moldovei Igor Dodon spune că îl tentează și pe el să-și schimbe imaginea: „Nu mai vreu să fiu porc! Mai bine să fiu bou”, citat închis.

Reclame