Maia Sandu: Când vom veni la guvernare în 2019, PAS va crește îndemnizațiile pentru deces cu 40% pentru toți moldovenii!

Maia Sandu, Când vom veni la guvernare în 2019, PAS va crește îndemnizațiile pentru decese cu 40% pentru toți moldovenii, ACUM, da nastase

Partidul Acțiune și Solidaritate se pregătește serios să vină la guvernare. Maia Sandu a promis că atunci când PAS va veni la conducere, în țara noastră va fi mult mai bine decât în Africa.

„Spre exemplu, în prezent e foarte scump de făcut o înmormântare, statul nu ajută oamenii nici cu un leu, dar toate pomenile sunt foarte scumpe. Când noi vom veni la guvernare în 2019, PAS va crește îndemnizațiile pentru deces cu 40% pentru toți moldovenii. Bucurați-vă”, a spus Maia Sandu.

Lidera PAS a mai declarat că trebuie să fim optimiști cu privire la viitor: „Aveți încredere în noi și totul va fi bine. Împreună cu Andrei Năstase îi vom elibera pe domnii Filat și Platon și vom trăi din nou frumos și bine ca într-un mic paradis fiscal”.

Vestea cu îndemnizațiile pentru deces i-a bucurat cel mai mult pe bătrâni. Pensionarii din Chișinău când au auzit ce a zis Maia Sandu au început să plângă de bucurie! ACUM vor putea muri liniștiți.

Reclame