Maia Sandu: În sfârșit, PAS a găsit miliardul furat! Era chiar în pod la sediu PLDM

Maia Sandu, În sfârșit, PAS a găsit miliardul furat, Era chiar în pod la sediu PLDM, filat

De 4 ani încoace toți caută miliardul, dar încă nimeni nu l-a găsit. Surpriză! Partidul Acțiune și Solidaritate a găsit miliardul de dolari furat din Banca de Economii în 2014. Anunțul a fost făcut astăzi chiar de Maia Sandu. 

„În sfârșit, PAS a găsit miliardul furat! L-am căutat prin toată Moldova, și pe la Soroca, și pe la Bălți, și pe la Cahul, și pe la Hîncești, și la pe Cantemir, și prin toate raioanele țării, dar nu l-am găsit nicăieri. Deja ne săturasem să căutăm atâta! L-am căutat și primăvara, l-am căutat și vara, l-am căutat și toamna, dar l-am găsit abia acum în pragul iernii, exact în momentul când deja pierdusem orice speranță. Era chiar în pod la sediu PLDM”, povestește Maia Sandu.

„Stăteam noi într-o seara cu deputata Maria Ciobanu la un ceai și discutam pe unde să mai căutăm miiliardul ascuns de domnul Filat? Mai este puțin timp și vin alegerile și avem nevoie de bani ca aer. La o adică ne-a venit ideea, hai să ne urcăm în pod la partid să vedem ce mai este pe acolo, și când colo am rămas ambele cu gura căscată – am văzut 10 saci plini cu dolari! Nu ne venea să credem ochilor”, i-a spus Maia Sandu lui Andrei Năstase.

Conform legislației în vigoare, cetățeanul care a găsit bani pe teritoriul Republicii Moldova este obligat să-i ducă la poliție timp de 24 de ore, iar în schimb primește 15% din sumă. În caz contrar este amendat! Maia Sandu cunoscând bine legea așa și a făcut. Miliardul a fost întors, iar partidul lor a primit 150 de milioane de dolari reconpensă, bani care au fost tranferați pe contul bancar PAS. Se pare că ACUM toată lumea e fericită – în prag de sărbători chiar se întâmplă minuni!

Reclame