Iarna asta va fi cea mai friguroasă din ultimii 237 de ani! Sfaturi secrete contra îngheț

Iarna asta va fi cea mai friguroasă din ultimii 237 de ani, Sfaturi secrete contra îngheț, meteo

Meteorologii bat alarma! După Anul Noul va fi prăpădul în toată Moldova. Experții vertebrați de la IDIS Viitorul au făcut un studiu care a constat că iarna asta va fi cea mai friguroasă din ultimele două secole! Anunțul a fost făcut astăzi de către Igor Munteanu, șeful IDIS, tot el și expert meteo.

Acesta spune ca în luna februarie la Biliceni se va înregistra minima aboslută de -39 de grade Celsius. Ultima data așa de frig a fost cu 237 de ani în urmă. Atunci au murit de frig în propriile case mii de moldoveni. Mai mult, experții meteo ne-au făcut o lista cu 7 sfaturi secrete anti-îngheț:

  1. Când afară este foarte frig e bine să stați în casă și să dați focul. Dar mare atenție la sobă – nu puneți pe foc benzină.
  2. În timpul gerului consumați mai des ceai cald. Dacă nu aveți ceai cald cosumați ceai rece, dar în nici un caz cafea 3 in 1. Cafeaua solubilă în timpul frigului devine insolubilă și atacă cerebelul.
  3. Nu deschideți ferestele, mai ales noaptea. Experții de la IDIS Viitorul au constatat că noaptea este mai frig ca ziua, deci aveți mare grijă la ceas.
  4. Folosiți veceurile izolate termic. Nu vă rușinați de asta! S-a dovedit că mersul la veceu în perioada de criza climaterică va poate afecta grav organele genitale!
  5. Apropo de organele genitale, nu puneți limba pe obiecte din fier sau aluminiu. Dacă veți face asta riscați să ramâneți fără limbă în gură.
  6. Nu o lăsați mașina sub ceru liber. Acest lucru este dăunator pentru sistemul de amortizare. La temeperaturi de minus 39 de grade aceste sisteme cedează nervos.
  7. Cel mai important! Mare grijă la animalele domestice, în special la cîini și pisici. Aceștia trebuie protejați prin metode secrete, care nu le putem scrie pentru că sunt secrete.

Nu transmiteți aceste informații la dușmani, lăsații să moară de ger, trasmiteți știrea doar la prieteni. Și nu uitați să vă rugați la Isus Hristos, fiul lui Dumnezeu, să vină mai repede primăvara. Spuneți așa: DOAMNE AJUTĂ-NE! Și Împăratul Ceresc ne va auzi.

Reclame