Când a auzit că Plahotniuc mărește salariile la poștași, Andrei Năstase s-a apucat de împărțit gazete prin sate!

Când a auzit că Plahotniuc mărește salariile la poștași, Andrei Năstase s-a apucat de împărțit gazete prin sate, ppda pdm, guvernul filip pensii

La începutul acestei săptămâni, liderul PDM Vlad Plahotniuc a anunțat că pensionarii vor primi câte un ajutor financiar de sărbători, oamenii care au salarii sub 2 mii de lei vor primi compensații lunare pentru căldura toată iarna, iar salariile la postași vor crește cu până la 100%, adica se vor dubla – cu condiția să ducă pensia la oameni acasă.

Coincidență sau nu, dar a doua zi după acest anunț, liderul Platformei DA a fost văzut prin sate împărțind ziare! Se pare că Andrei Năstase a decis să-și schimbe profesia și să se angajeze la Poșta Moldovei.

„Acum iarna e cam frig de împarțit gazete, dar în schimb la vară va fi mai cald și va fi o plăcere să lucrez poștaș”, i-a spus Năstase unei femei, la piața din raionul Cantemir. Totodată, politicianul vrând să pară mai bun la suflet le dădea la oameni și câte un măr galben împreună cu ziarul.

Sunat de Jurnal TV, Vlad Plahotniuc totuși a răspuns la telefon și a zis că se bucură pentru Andrei Năstase că nu va mai trebui să plece în Germania la nașul său Victor Țopa, să lucreze împreună la stroikă.

Reclame