Sondaj BOP: 101% din moldoveni cred că dacă Năstase se mai pișă în pantaloni, atunci la sigur nu va ajunge în Parlament!

Năstase, Andrei Năstase, Năstase ud la fund, s-a pișat în pantaloni, chișorcosul, sondaj BOP, Barometrul Opiniei Publice, CBX-AXA, Arcadie Barbăroșie, Igor Boțan, sondaj sociologic, alegeri Moldova, alegeri 24 februarie 2019, alegeri Moldova, Platforma DA, PAS cu DA, blocul ACUM, ACUM, Maia Sandu,

101% din moldoveni sunt siguri că Andrei Năstase și Platforma DA nu vor trece pragul electoral, dacă politicianul se mai pișă în pantaloni. La fel, 99% din moldoveni susțin că un astfel de chișorcos nici nu are ce căuta în Legislativ. Cel puțin astea sunt datele oferite de Barometrul Opiniei Publice și prezentate de sociologul, Arcadie Barbăroșie.

Sondajul a fost realizat la comanda Partidului Acțiune și Solidaritate, condus de Maia Sandu și are drept scop arătarea situației coibile în care se află Năstase. Comentatorul politic, Igor Boțan, prezent și el la prezentarea sondajului, a declarat că nu vede nimic ieșit din comun și chiar este o evoluție normală a lui Năstase ca și politician de mâna a doua.

„Domnul Năstase este un politician de mâna a doua și din nefericire pentru el și nașul său, Victor Țopa, s-a pișat deja de 4 ori în pantaloni. Cu toată propaganda Jurnal TV, Năstase va rămâne în ochii moldovenilor drept un chișorcos.”, a punctat Boțan.

Sondajul a fost realizat în Moldova și nu are marjă de eroare.

Reclame