Zis și făcut! Maia Sandu a instalat astăzi monumentul construit în cinstea FACEBOOK. Iată cât a costat proiectul!

Maia Sandu, pagina de facebook a Maiei Sandu, PAS, lidera PAS, actiune si solidaritate, Orheiul Vechi, turisti in Moldova, Moldova turistica, ACUM, blocul ACUM, politica, alegeri februarie 2019, 24 februarie 2019, alegeri parlamentare, Andrei Nastase, cei mai populari oameni de pe facebook, Orheiul Vechi, monumente din Moldova, Maia Sandu mesaj pe facebook, felicitarea Maiei Sandu, Partidul Actiune si Solidaritate, blocul ACUM
Lidera PAS, Maia Sandu, a demonstrat că este o femeie care se ține de cuvânt. După ce acum o săptămână a promis că va construi în Republica Moldova un monument în cinstea Facebook-ului, astăzi, politiciana a postat pe pagina ei de facebook un selfie cu monumentul Facebook.

„Tot mai des aud de la oameni că eu nu am făcut nimic util pentru țară și nu pot construi nimic. Poftim răutăcioșilor, acesta este monumentul Facebook. Acest monument este dovada că eu pot să construiesc ceva bun, nu doar să stau pe facebook.”, se spune în mesajul Maiei Sandu de pe facebook.

Lidera PAS a declarat că monumentul a costat 150 000 de euro, iar banii i-a strâns de la oameni sub formă de donații.

„10 000 de euro i-am adunat de la oameni. Trebuie să recunosc că i-am mințit. M-am îmbrăcat în haine de călugăriță și spuneam că banii sunt petru repararea unei biserici. Restul banilor i-am primit de la prietena mea, Lyudmyla Kozlovska și ONG-ul lui Platon, Open Dialog.”, a declarat Maia Sandu pentru Pro TV.

Monumentul Facebook este alăcuit din 4 litere „f” de la facebook, care se unesc în partea superioară și a fost construit din piatră albă. Maia Sandu s-a arătat convinsă că acest monument va atrage turiștii precum un magnet, iar ea cu cei 7 membri ai PAS, în fiecare an, pe 4 februarie, de Ziua Facebook, vor depune flori galbene la momentul lor.

Reclame