Ultima oră! Cu această poză, Dorin Chirtoacă vrea să treacă filtrele ACUM!

Dorin Chirtoacă, Andrei Năstase, Maia Sandu, ACUM, PAS, PL, PPDA, Platforma DA, Dorin Chirtoaca obligat sa treaca filtrele Maiei Sandu, Chirtoaca il critica pe Nastase, Maia Sandu nu-l vrea pe chirtoaca, filtrele de integritate, filtrele PAS, PAS cu DA, alegeri parlamentare 2019, alegeri moldova, alegeri 24 februarie, blocul electoral acum
Fostul Primar al municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă, a scris pe pagina sa de facebook că i-a surprins în pat pe Maia Sandu și Andrei Năstase. S-a întâmplat totul într-o seară când președintele PL și-a propus să treacă și el filtrul Maiei.

„Vroiam că ei în bloc și mi-au zis că trebuie să trec filtrul la Maia. M-am dus, când colo, Năstase abia trecea filtrul. Credeam că treaba cu filtrul e ceva serios, dar cum era de așteptat, totul se rezumă la sex.”, a punctat liberalul.

De cealaltă parte Maia Sandu respinge categoric orice acuzație, declarând că ea aparține comunității LGBT.

„Sunt lesby, nu m-au excitat bărbații niciodată, în special cei urâți. Îl îndemn pe domnul Chirtoacă să nu se mai filmeze în ipostaze intime și nici pe alții să nu-i pozeze. E viața mea personală până la urmă. Cât despre Năstase, toți știu că el este într-o relație cu Inga Grigoriu. Deci este exclus să fiu eu cu el.”, a declarat Maia Sandu pentru EuropaLiberă.

Mai mult decât atât, lidera PAS afirmă că acum filtrele ei nici nu funcționează, după ce jurnalista Cornelia Cozonac, a încercat să treacă prin ele.

„De când grasele de la Ziarul de Gardă au încercat să treacă prin filtre, acestea s-au stricat, iar noi după cum cunoașteți nu avem bani pentru a le repara.”, a mai adăugat politiciana.

Dorin Chirtoacă spune însă că Maia Sandu este o mincinoasă și el a filmat totul. Iar în cazul în care nu va fi lăsat în bloc, acesta va posta imaginile cu caracter intim ale Maiei Sandu, așa cum le-a publicat pe cele cu el însuși. Mai mult decât atât, Chirtoacă nu o crede pe Maia Sandu că aceasta nu se excită de la bărbați.

„Ok, dacă Maia Sandu este lesbiană, atunci de ce se masturbează cu penis bărbătesc, dar nu o face cu un organ genital femenin?” le-a închis gura la toți liberalul.

 

Reclame