PPDA, PAS și PLDM cer ACUM redeschiderea BEM: Să mai furăm un MILIARD!

ACUM, BEM, PAS, PLDM, PPDA, Platforma DA, Maia Sandu, Andrei Nastase, Vlad Filat, unde-i miliardul, blocul politic ACUM, blocul electoral ACUM, PLDM a fost acceptat in blocul ACUM, politica in Molodva, Maia Sandu despre Banca de Economii, Veaceslav Platon, LGBT, frauda bancara
Moldova, ACUM ai bloc electoral. PPDA, PAS și PLDM au anunțat oficial că în această campanie electorală vor avea două deziderate:
– Independența justiției, adică eliberarea necondiționată a lui Veaceslav Platon și Vlad Filat
– Reforma sistemului bancar, adică redeschiderea BEM (Băncii de Economii din Moldova) pentru ca să mai fure ACUM un miliard

„Citesc tot mai multe comentarii pe pagina mea de facebook că înainte era mai bine. Și pentru că mie chiar îmi pasă de poporul meu, voi face așa cum era înainte. Îl voi elibera pe șeful meu, Filat, din închisoare. Îl voi elibera și pe prietenul lui, cu ajutorul căruia a furat miliardul, Veaceslav Platon, și voi redesechide Banca de Economii pentru ca noi, ACUM, să mai furăm un miliard. Înainte era mai bine, ACUM va fi ca înainte!”, a spus Maia Sandu într-un live pe facebook.

Lidera blocului ACUM, Muia Sandu, a mai declarat că prezența PLDM în blocul ei politic este o normalitate și un lucru firesc.

„Am fost adusă în Moldova de PLDM, am fost la Guvernare pe lista PLDM, am strâns voturi pentru PLDM și am fost la un PAS să fiu Prim-ministrul înaintat de către PLDM. Acum desigur că am acceptat colegii din PLDM să fie într-un PAS cu mine.”, a punctat Muia.

Sandu mai promite că după ce PPDA, PAS și PLDM vor reveni la Guvernare, Ion Sturza va fi numit Președinte al Consiliului de Administrație BEM.

Reclame