Dezgustător! O moldoveancă a fost deconspirată de Poliție: Spăla prezervativele folosite și le vindea!

Inga Grigoriu, Platforma DA, amanta lui Andrei Nastase, Nastase cu alta femeie, Andrei Nastase surprins cu o alta femeie, vicepreseintele Platformei DA, PAS cu DA, blocul ACUM, blocul electoral ACUM, ACUM, Maia Sandu, Andrei Nastase, filtrele PAS, prezervative, prezervative Moldova, Durex, fabrica de prezervative

Poliția Capitalei a anunțat că a descoperit un depozit în care se fabricau prezervative contrafăcute. O femeie cu simțul de antreprenor a pus pe roate o afacere profitabilă. Aceasta strângea și spăla prezervativele folosite, le ambala și le vindea din nou, cu ambalajul unor branduri cunoscute.

„Eu cu amantul meu facem foarte mult sex. M-am gândit să fac și bani suplimentari din asta așa că am decis că pot spăla prezervativele folosite și le pune din nou în vânzare. Dacă e legal să se vândă mașini de mâna a doua sau haine de mâna a doua, logic e că și prezervative de mâna a doua pot fi vândute.”, a declarat Inga Grigoriu pentru Shok.md.

Până în prezent aceasta spune că a reușit să vândă circa 10 000 de prezervative.

Surse din cadrul PAS au declarat că Inga Grigoriu ar fi amanta lui Andrei Năstase. Aceleași surse ne-au dat însă asigurări că este exclus ca președintele Platformei DA să fie în stare să facă atât de mult sex.

„10 000 partide de sex? Exclus! Se cunoaște pe la noi prin partid că Inga umblă seara cu pliantele și totodată întreabă dacă au prezervative folosite de la toți oamenii. Singura condiție este ca acestea să nu fie rupte, se teme să se infecteze de sifilis de la Andrei, a comunicat sursa citată.

 

Reclame