Maia Sandu, la Târgul de Crăciun: Mulțumesc Guvernului Filip, e foarte frumos aici, acasă, în Moldova!

targul de craciun, pavel filip partidul democrat, plahotniuc pdm

Liderii Platformei DA și PAS au lăsat pe o oră politica la o parte și, ieri seara în jurul orei 21.00, au mers la o plimbare prin Târgul de Crăciun. Greu de crezut, dar Năstase și Maia Sandu au rămas plăcut surprinși de atmosfera feerică de acolo. Mii de luminițe multicolore, muzică și voie bună, copii care aleargă la patinuar, părinți ce discută la un pahar de izvar, de-o plăcere să treci prin zonă.

Maia Sandu a spus că apreciază inițiativa premierului Pavel Filip de a organiza acest Târg de Crăciun pentru al doilea an consecutiv.  „Mulțumesc Guvernului Moldovei pentru ceea ce a făcut, totul e foarte frumos, chiar mi-a făcut plăcere să vin aici. Îmi rânde sufletul când văd aceste mame cu copii în brațe cum fac poze și le postează pe Facebook. E frumos să vezi familii fericite peste tot în jur”, a declarat Maia Sandu.

Însă Andrei Năstase s-a arătat un pic mai reticient. „DA e frumos și la Chișinău, dar tot îmi plac mai mult sărbătorile de iarnă la Frankfurt (Germania), acolo unde e familia mea, soția, copii, nașul Victor Țopa și mulți alți prieteni”, a declarat politicianul mereu în opoziție. „Deși trebuie să recunosc că e mai bine la târg decât la proteste”, a adăugat Năstase.

Cei doi lideri, care și-au unit partidele formând blocul ACUM, au făcut un selfie și l-au postat pe Instagram cu descrierea: „ACUM la Târgul de Crăciun, respect PDM, jos Dodon”… Sărbătorile de iarnă chiar fac magie!

Maia Sandu, la Târgul de Crăciun, Multumesc Guvernului Filip, e foarte frumos, pas da acum

Reclame