Sora Maiei Sandu va fi candidatul ACUM (DA-PAS) pe circumscripția Transnistria!

alegeri 2019, Sora Maiei Sandu va fi candidatul ACUM (DA-PAS) pe circumscripția Transnistria,
Maia Sandu

Partidele PAS cu DA și PLDM au decis ca Maia Sandu să candideze pe circumscripția diasporei din Europa, iar sora ei, Maria Sandu, va candida din partea Trasnistriei. Anunțul a fost făcut de blocul electoral ACUM.

„Blocul ACUM a hotărât unanim pe bază democratică să înainteze candidaturile doamnelor Maia Sandu și Maria Sandu pentru funcțiile de deputat pe circumscripțiile Europa de Vest și respectiv Moldova de Est (Trasnistria) la alegerile din 24 februrarie 2019. Decizia vine ca urmare a faptului că Maia Sandu cunoaște bine limba engleză, iar sora ei cunoaște la perfecție limba rusă”, a declarat Andrei Năstase.

Apropo de Andrei Năstase, el va fi candidat pe circumscripția sububriile Chișinăului, iar fratele său Vasile Năstase, va fi candidat în raionul Strășeni. Aceasta fiind situația, partidele PAS cu DA și PLDM au fost acuzate de cumătrism, pentru că au combinat interesele politice cu relațiile de rudenie.

Precizăm că sora Maiei Sandu locuiește în Chișinău, are 53 de ani, este căsătorită și are doi copii. În prezent lucrează contabil-șef la o firmă de-a lui Veceaslav Platon.

alegeri 2019, Sora Maiei Sandu va fi candidatul ACUM (DA-PAS) pe circumscripția Transnistria, tiraspol
Maria Sandu
Reclame