Bolocan a vrut să candideze la alegerile din Moldova, dar nu a primit Certificatul de integritate. Din ce cauză?

internetul graieste, nata albot, andrei bolocan, emisiunea lumina, influenceri moldova internet

Autorul emisiunii Lumina a început cu stângul anul 2019. După ce a eșuat lamentabil la concursul iUmor din România, Andrei Bolocan a eșuat și la concursul de integritate pentru a deveni deputat în Parlamentul Moldovei. 

Vloggerul a mers azi dimineață la Autoritatea Națională de Integritate (ANI) să ceară Ceritificat de integritate pentru a se înscrie în cursa electorală, dar nu l-a putut obține. Din cauza că anul trecut, Bolocan a fost acuzat de Poliția din Canada de răspândirea imaginilor pornografie cu minori pe internet, el a fost lipsit de dreptul de a ocupa orice funcție în stat timp de 12 ani. Ori pedofilia este interzisă prin lege inclusiv și în Republica Moldova.

Noroc că soția sa, Nata Albot, i-a sărit în apărare ca o adevărată mamă protectoare. „Ce este rău să ai salvat în calculatorul personal niște imagini cu copii dezbrăcați? Poate sunt pentru un proiect social. E ceva normal la fel cum este normal să cânți Penis-Vagin la televizor. Chiar îmi pare rău că moldovenii sunt rămași cu mentalitatea în epoca medievală și sunt plini de complexe sexuale”, a spus Nata într-un stories pe Instagram.

lumina, Bolocan a vrut să candideze la alegeri, dar nu a primit certificat de integritate, Care este cauza, nata albot

În prezent Andrei Bolocan, tatăl a patru copii (doi ai săi și doi ai Natei) se ocupă cu trollingul pe Facebook și face propagandă prin intermediul emisiunii Lumina. Pentru munca sa mizerabilă este plătit cu peste 2 000 dolari pe lună, conform RISE.md, principalii săi patroni fiind bacherii Veceslav Platon (PAS) și Victor Țopa (DA). Aceștia îi donează regulat bani pe Patreon de pe conturi false, prezentându-se ca moldoveni de rând care muncesc în diasporă.

Amintim că alegerile parlamentare în Moldova vor avea loc pe 24 februarie. Atunci vor fi aleși 50 deputați pe liste de partid și 51 pe circumscripții uninominale. Noul Parlament ales de popor va conduce țara până în 2023.

Reclame