Jăka Banditu’ intră în politică! Va candida la alegeri din partea diasporei din SUA

Jăka Banditu' intră în politică, Va candida la alegeri din partea diasporei din SUA, republica moldova alegeri, 24 februarie 2019

Celebrul emigrant moldovean stabilit cu mulți ani în urmă în Statele Unite, Jăka Banditu’, și-a pus scopul să devina deputat în Parlamentul Republicii Moldova. Cel mai necenzurat vlogger spune că va candida la alegerile din 24 februarie din partea diasporei, pe circumscripția 51 (SUA + Canada).

L-am sunat astăzi pe Jăka și l-am întrebat mai multe detalii, inclusiv din partea la care partid va candida.

„Voi intra în lupta politică pe cont propriu, suka! Nu mă dau cu nici un partid, toți îs niște gandoni”, a declarat moldoveanul din SUA. Acesta mai spune că inițial avea alt plan: „La început ma gândeam să mă aliez cu alde Bolocan și Nata, să susținem împreună partidele PAS DA, pe urmă am cercetat oleacă cine sunt cu adevarat Maia și Năstase și m-am decepționat profund… și aiștia ca și restul sunt niște pidari care vor să fută poporul”, afirmat tranșant Jăka Banditu. „Năstase face ce îi dictează nașu lui Țopa, de la Frankfurt, iar Maia este ghidată din partea dreaptă de Platon și din stînga de Filat, bandiții care au pizdit miliardu. Și cum pula să votezi AMU PAS cu DA?”, se întreabă vloggerul nervos.

Jăka Banditu’ mai spune ca mizează pe susținerea oamenilor care s-au „zaibit” de toți politicienii care o fac pe curvele virgine ani la rând. „E timpul să vina în Parlament și oameni sinceri, oameni ca mine, fără interese de clan”, a punctat el. „Eu nu vă pun macaroane pe urechi, eu n-am să vă promit drumuri sau salarii, locuri de muncă sau pensii mari, nu vă promit că peste 4 ani ve-ți trăi ca în Elveția, dar vă dau o singură garanție – nu voi fura nici un leu de la popor. Vin în politică nu pentru bani, vin să mă răzbun!”, a transmis Jăka Banditu’.

Amintim că la alegerile parlamentare din 2019 vor fi aleși 50 de deputați pe liste de partide (la fel ca în trecut) și 51 de deputați votați direct de oameni, pe circumscripții uninominale. Alegerile vor avea loc în duminica din 24 februarie, Parlamentul care va fi ales va conduce țara până în 2023.

Reclame